Wij zijn
Royal Swinkels

Seeing the world as our family

Waar we voor staan

Royal Swinkels is een familiebedrijf van mouters en brouwers over de hele wereld, actief in horeca en retail. Vol lef varen we al ruim 300 jaar onze eigen, onafhankelijke koers. Dat betekent constant kwaliteit leveren, voor al onze hoogwaardige mouten, bieren en alcoholvrije dranken. We maken dit waar door operationele optimalisatie en constante innovatie. We denken daarbij verder dan vandaag, onze langetermijnvisie inspireert ons in alles wat we doen. Ons doel? Een nog mooier bedrijf doorgeven aan toekomstige generaties.

300 verschillende bieren 150 landen

Ons portfolio

Bavaria

Zo. Nu eerst een Bavaria

Rodenbach

The sour brew for the happy few

8.6

Intens van nature

La Trappe

Proef de stilte

Cornet

Zo smaakt oaked

Swinckels'

Gebrouwen met intuïtie en ervaring

Uiltje

Een moment van ontsnapping bieden in een gekke en stressvolle wereld

Parranda

United by beer

Habesha

Het authentieke, gouden bier. Gemaakt voor en door duizenden trotse Ethiopiërs

De Molen

Op magische wijze schijnbaar onverenigbare werelden samenvoegen

Werken voor de toekomstige generaties

Samen met meer dan 2.000 collega’s van over de hele wereld halen we graag het beste uit onszelf. Zo geven we een nóg mooier bedrijf door aan toekomstige generaties. Om deze ambitie waar te maken, zoeken we constant naar nieuwe talentvolle collega’s. Word jij onderdeel van onze Royal Swinkels?

Onze bedrijfscultuur

We zijn een ondernemend familiebedrijf met een informele, no-nonsense cultuur en een duidelijke ambitie. Dat zie en voel je in alles wat we doen. We geloven in openheid, korte communicatielijnen en gelijkheid.

Jouw ontwikkeling

Een warm welkom en een zachte landing: dát is wat je mag verwachten als je start bij Royal Swinkels. Gedurende je tijd bij ons, helpen we je groeien om jouw rol op de beste wijze te vervullen. Niet alleen vandaag, maar ook met het oog op de toekomst. We zorgen ervoor dat we blijven matchen en dat jouw carrière zich continu ontwikkelt. Want als onze mensen uitblinken en groeien, doet ons bedrijf dat ook.

Krijg een impressie van Royal Swinkels

Duurzaamheid

Als familiebedrijf denken we in generaties in plaats van jaren. Een mooier bedrijf doorgeven aan volgende generaties is belangrijk. Het verkleinen van onze ecologische footprint, verantwoord alcoholgebruik stimuleren en de lokale betrokkenheid vergroten zijn belangrijke speerpunten voor ons familiebedrijf.

Swinkels Family Brewers 'Sustainable Brewery of the Year'

Swinkels Family Brewers is uitgeroepen tot 'Sustainable Brewery of the Year' door de jury bij de Icons of Beer 2023. De jury prijst Swinkels Family Brewers voor het brede scala aan duurzame initiatieven die we in onze bedrijfsvoering hebben geïntegreerd. Volgens de jury blijkt uit onze aanpak dat er een oprechte passie is om de manier waarop dingen gedaan worden in elk aspect van het brouwproces te verbeteren.

Klimaatneutrale bezorging Dare to Drink Different

Dare to Drink Different, een online speciaalbierplatform en onderdeel van Swinkels Family Brewers, kiest voor klimaatneutrale bezorging met partner Budbee. Budbee gebruikt hernieuwbare diesel en elektrische voertuigen om de bierpakketten van Dare to Drink Different op de meest duurzame manier bij de consument te leveren.

Energiezuinige brouwerij in Ethiopië

Bij brouwerij Habesha wordt ook gekeken naar energiebesparingskansen tijdens het brouwproces. Er werd ontdekt dat, door de hoge ligging van de brouwerij, op een lagere temperatuur kan worden gekookt tijdens het brouwproces. De restwarmte die overblijft, wordt nu onder andere gebruikt in de bottelarij. Ook bleek uit onderzoek dat de kooktijd met tien minuten kon worden verkort, zonder dat dit invloed had op de smaak van het bier. Beide maatregelen hebben positieve impact op de energiecijfers.

Emissievrije mouterij Holland Malt Eemshaven

Holland Malt start vandaag met de realisatie van een emissievrije mouterij in Eemshaven, provincie Groningen. Door een nieuw, innovatief warmtesysteem maakt ze voor het moutproces niet langer gebruik van fossiele brandstoffen, biomassa of andere energiebronnen die voor schadelijke uitstoot zorgen. Hiermee zet de mouterij een grote stap in haar energietransitie. Vanaf 2024 is het systeem dat voor deze transitie moet zorgen volledig operationeel.

Nog meer boeren hergebruiken restwater Bavaria dankzij Boer Bier Water

Door de aanleg van een nieuwe waterinlaat in het Wilhelminakanaal kunnen we nog meer boeren in de omgeving voorzien van gezuiverd restwater. Hierdoor kunnen ze gedurende het jaar de waterstand in hun grond reguleren, waardoor ze het hele jaar voldoende water hebben om hun gewassen te delen. In de onderstaande video vertellen projectleider Ton Broeders en Paul Schots van boerderij de Hofstad je meer over de nieuwe water inlaat in het Wilhelminakanaal.

Laatste nieuws

Royal Swinkels laat gezonde groei zien en investeert in een duurzame toekomst

Royal Swinkels wist ondanks uitdagende marktomstandigheden in 2023 een solide omzetstijging te boeken. Geopolitieke spanningen, oorlog in afzetmarkten, inflatie, energiecrisis en klimaateffecten geven turbulentie in de wereld en de markt. Desondanks bleef de motor van het familiebedrijf goed draaien en werden er positieve resultaten behaald. Zo zorgden investeringen in duurzame groei ervoor dat de circulariteitsscore steeg naar 61%, wat 2 procentpunt meer is dan in 2022.

La Trappe introduceert Epos 0.0%: een verfrissend lichtblond trappistenbier

La Trappe Trappist introduceert met trots hun nieuwste creatie: La Trappe Epos 0.0%. Dit verfrissende lichtblonde trappistenbier zonder alcohol biedt bierliefhebbers een unieke smaakbeleving zonder compromissen.

Verfrissende dorstlesser voor elke gelegenheid: Royal Swinkels lanceert brewed craft soda FreeBrew in drie smaken

Nederland is een nieuw ambachtelijk gebrouwen volwassen frisdrank rijker. Royal Swinkels introduceert een smaakvolle en caloriearme brewed craft soda op basis van mout. FreeBrew is gemaakt van biologische ingrediënten en mouten van gerst, haver, tarwe en spelt. De brewed craft soda doorloopt hetzelfde brouwproces als bier, zonder dat er alcohol wordt gevormd, en komt in de smaken bloedsinaasappel, citroen en framboos. Het is een duurzaam en smakelijk alternatief op alcohol voor consumenten die waarde hechten aan kwaliteit, gezondheid en duurzaamheid en niet bang zijn om te breken met de norm.